المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : Seçme Sözler

Altay
11-04-2006, 01:11 AM
http://00op.com/up/uploads06-11-01/923d04c466.bmp Cesur ol, Değilsen bile öyle davran.Hiç kimse aradaki farkı anlayamaz.. Büyük düşün, ama küçük zevklerin de tadına var... Bol bol gülümse, hem maliyeti sıfırdır,hem de bedeline paha biçilmez... Dinlemeyi öğren..Bazı fırsatlar kapıyı hafif tıklatır.. Asla birilerinin umudunu kırma,Belki de sahip oldukları tek şey odur.. Mükemmeli ara, kusursuzu değil.... İnsanları; banka hesaplarının büyüklüğüyle değil,kalplerinin büyüklüğüyle ölç.. Hastanedeki arkadaşlarını ve akrabalarını ziyarete git.Senin orada geçireceğin süre onlarınkinden çok daha kısa.. Bir sırrın sorumluluğunu arkadaşına vermeden önceiyi düşün.. Biri sana sarıldığında,önce onun kollarını gevşetmesini bekle.. İlk kez tanıştığın insanlara,ne iş yaptıklarını sorma,onlarla ahbaplığını etiketlerinden bağımsız başlat... Köprüleri atma.Aynı nehri kaç kez daha geçmek zorunda kalacağınaşaşıracaksın... Yeterli zamanım yok deme...Pasteur, Michelangelo, Leonardo da Vinci'nin degünleri 24 saatti... Keşke sözcüğü yerine, birdahaki sefere demeyi dene... Önceliklerini iyi tayin et.Kimse ölüm döşeğinde;''iş yerimde daha fazla zaman geçirseydim'' demez.. Birisine seni seviyorum deme fırsatını asla kaçırma.. Zamanı ve sözleri dikkatsizce kullanma,ikisi de geri alınamaz. Ölmeden önce denemek istediğin,25 şeyin listesini çıkar,cüzdanında taşı vesık sık göz at.. Ayrıntı profesörü olma... Olabildiğinden fazla sevecen ol.. inşallah begendiniz bu seçtiğim sözleri Arkadaışınız Altay

~*~cansu~*~
11-04-2006, 02:39 AM
iyi iyi çok beğendim ama bazı kelimeiyde anlamadım ama neyse güzel konudur tebrik ediyorum seni

cCc_KeRKuK_cCc
11-04-2006, 09:43 AM
Cok Guzel Bir Konu Eline Saglik Kardes Insallah Her Zeman Oyle Kalirsin Ama Bazen Hariflar Iyi Cikmamis Oda Bir Sorun Degil

ابن كركوك
11-04-2006, 10:44 AM
cok guzel.aline saglig kardas

ابن كركوك
11-04-2006, 10:48 AM
cok guzel.Eline saglik kardas ama kerkuk kardas soyledigi gibi baz hariflar iyi cikmamis

~PeTeK YK~
11-04-2006, 06:20 PM
ellerine ve yüreğine sağlık kardeşim çok güzel bir konu eline almışsın umarım hep böyle güzel güzel konulara devam edersin tekrar eline sağlık

Atasgul_cCc
11-04-2006, 09:06 PM
cok guzel ama burda bazi sesli hariflar cikamaz o nlari ona yakin yaz ve insallah yen guzel konular bekliyoruz

*~inci tanesi*~
11-04-2006, 09:12 PM
çok güzel ellerine sağlık dahasını beklıyoruz

Altay
11-14-2006, 08:23 PM
uzur dilerim ama bilmedim Turkce yok burda
شكرا لكم
لكن
اشوف كلكم حزب مشاغبين ومشاغبات ومحد يقول الي تعال صير ويانا
murat abi bu ne ya burada kımseni tanmiyorum herkeste bakan bilmem ne

الحب المفقود
11-23-2006, 09:51 PM